Un mic guide pentru upgradat sloturile la npc!!!!!
In primul rand sa vedem ce trebuie sa avem la noi!!!
1.Force core!
2.Itemul care il upgradam!
3.Catalist (asta numa in cazul in care vrem ceva anume in slot;de exemplu pentru hp ne trebuie casca cu slot de un lvl mai mic sau egal cu cel al itemului pe care il upgradam)
Ex: Sa introducem hp in Osmium martial suit sau boots dbl sau modest slot punem catalist titanium helm simplu slot,sau chiar osmium helm simplu slot!!!(nu conteaza clasa!!!Poate fi oricare;adica:battle,martial sau armor!!!!)
4.Un upgrade core;dupa cum urmeaza:
-de la titanium in sus trebuie upgrade core high(la osmium eu folosesc si unul high si unul medium;pentru mai multe sanse de reusita)!!!---PS:NU VA UITATI LA BANI CAND E VORBA DE UPGRADE!!!Mai bine dai ceva in plus si iese itemul bine,decat sa dai numai cat trebuie si sa pierzi si corele si banii pe upgrade si nici itemul upgradat!!!

MARE ATENTIE!
Acu cum facem:
1.Punem itemul de upgradat in locul lui(casuta din partea stanga)
2.Punem in mijloc (casuta d jos din cele trei)un force core high(cel albastru)
3.Punem deasupra lui un upgrade core(medium sau high depinde d iteme)
4.Punem in casuta din dreapta catalistul(am zis pt hp helmet sloted)
Acum dak scrie jos ca sunt sanse peste 81% de succes si ca va fi upgradat cu hp am procedat perfect si putem da clic pa butonu de upgrade de mai jos!!!
Trebuie mult ''bulan''!!!
PS:Pentru ceva mai mult bulan se face ca la upgrede din +0 la +1,+2,+3 s.am.d.(adica cum t loghezi pe un canal mergi direct la npc la upgrade,nu pierzi timp in alta parte)!!!!!!
<<MULT SUCCES!!!>> ---- La toti!